Noticia

Construir un pont per fomentar el treball en equip i la creativitat

20 de setembre de 2017

El centre de desenvolupament d'Enagás a Madrid organitza un taller formatiu per a joves inscrits al programa

Construir un pont per fomentar l'ocupabilitat dels joves. Encara que a primera vista pugui semblar que aquests dos conceptes no tenen res a veure, les noves tendències en recursos humans demostren que formen una simbiosi perfecta.

Avui ho han comprovat en persona un grup de joves inscrits al programa «Rescatadors de talent» que durant tot el dia han participat en el taller de treball en equip dissenyat pel centre de desenvolupament d'Enagás de Madrid. Els joves han après a desenvolupar habilitats com el lideratge, la coordinació, la cooperació i la influència a través de diferents exercicis com la construcció d'un pont. Amb aquestes activitats, els participants han après a compartir la resolució de reptes i a experimentar la fortalesa del treball en equip generant un clar esperit de pertinença. Un dels objectius del taller era reproduir experiències quotidianes en un entorn diferent i en un ambient relaxat.

La formació és un dels pilars de «Rescatadors de talent» que compta amb diversos centres de desennvolupament repartits per tota la geografia espanyola impulsats per empreses que col·laboren en el programa i que són referents en el desenvolupament del talent jove i compten amb departament de recursos humans reconeguts per la seva capacitat per avaluar, orientar i reforçar competències i habilitats clau dels joves.

Per a poder participar en un dels centres de desenvolupament, cal estar inscrit a «Rescatadors de talent». Un dels objectius del programa és fomentar la mobilitat dels joves. Per aquest motiu, els inscrits només podran participar als centres que estiguin ubicats fora de la comunitat autònoma on visquin. Rescatadors de talent ofereix als joves una ajuda a la mobilitat de 200 euros perquè assisteixin al seu centre de desenvolupament.

 

Llegir més