Noticia

Aprenent eines per trobar feina en una formació de Zurich

05 de juny de 2019

Un grup de joves del programa ha participat aquesta setmana al Centre de Desenvolupament organitzat per aquesta companyia a Palma

Zurich ha organitzat aquesta setmana un Centre de Desenvolupament a Palma dirigit a joves que es troben en el procés de trobar la seva primera feina. Durant tota una jornada, els assistents han descobert algunes de les metodologies que utilitzen actualment les empreses multinacionals en els processos de selecció. Aquesta formació exclusiva també ha comptat amb la participació de membres del Comitè de Direcció de Zurich a Espanya que han compartit la seva experiència personal en relació als seus inicis en el món laboral i la seva posterior carrera professional.

Totes les eines que proposa «Rescatadors de talent» són gratuïtes. A més, el programa ofereix ajudes a la mobilitat perquè els joves inscrits puguin desplaçar-se als centres de desenvolupament que s'organitzen en diferents comunitats autònomes.

Zurich és una de les empreses que participa en el programa per ajudar als joves a trobar la feina per a la qual s'han preparat. Si has acabat els teus estudis i busques feina, inscriu-te a aquesta plataforma que a més de formació t'ofereix mentoring, experiències empresarials in situ i molt més.

 

 

 

Llegir més