Noticia

Flex organitza a Porto un centre de desenvolupament de «Rescatadors de talent»

01 de juliol de 2019

Els joves seleccionats descobriran alguns casos pràctics de la companyia, milloraran el treball en equip i aprendran a dissenyar una estratègia per a la consecució d’un lloc de feina

Set joves de «Rescatadors de talent» tindran l'oportunitat de participar en un Centre de Desenvolupament exclusiu de Flex que se celebrarà els dies 17 i 18 de juliol a Porto (Portugal). La selecció dels participants s'ha realitzat després d'estudiar els diferents perfils competencials dels joves inscrits al programa.

La primera jornada aproparà els assistents al grup FLEX, a la seva estratègia i visió. Després, se celebrarà una dinàmica centrada en el mentoring on els assistents escoltaran el testimoni d'un mentor que ha participat en aquest procés. A més, descobriran l'experiència d'expansió internacional de la companyia i els casos pràctics de FLEX USA i Xile. Dinàmiques de treball en equip i un taller on aprendre a dissenyar una estratègia per a la consecució d'una ocupació, seran altres de les activitats que s'oferiran als joves en la primera jornada.

En la segona jornada, els assistents aprendran les estratègies que aplica aquesta companyia per maximitzar l'eficiència i optimitzar el servei al client. A més, visitaran una fàbrica de Flex i participaran en dinàmiques de treball en equip.

Llegir més