Noticia

Innova en la teva marca personal al Centre de Desenvolupament de Boehringer Ingelheim

25 de setembre de 2019

En aquesta formació aprendràs què fer abans, durant i després d'una entrevista. A més, descobriràs de quin color és la teva personalitat. Inscripcions obertes i gratuïtes

T'agradaria descobrir de quin color és la teva personalitat? Inscriu-te en el Centre de Desenvolupament que et proposen «Rescatadors de talent» i Boehringer Ingelheim que se celebrarà el 14 i el 15 de novembre a Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Durant dos dies, aprendràs diferents tècniques per innovar en la teva marca personal i realitzaràs, a través del mètode Insight Discovery, un viatge d'autoconeixement que et permetrà descobrir els teus punts forts i el valor que pots aportar a un equip de treball. Aquesta formació, a més, et permetrà saber què has de fer abans, durant i després d'una entrevista de feina potenciant les teves fortaleses.

Els formadors t'ajudaran a donar el següent pas en la teva carrera professional ensenyant-te algunes eines per aconseguir impactar. A més, treballaràs en equip per millorar la comunicació.

Requisits
Aquesta formació és totalment gratuïta. Tan sols has d'estar inscrit en el programa, que s'adreça a joves d'entre 20 i 30 anys amb formació universitària o de cicle superior de FP. Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa i, per això, només podràs inscriure't si vius en una comunitat diferent d'on se celebra el Centre. T'oferirem una ajuda a la mobilitat perquè puguis desplaçar-te. Si ja estàs inscrit al programa, pots sol·licitar la teva assistència a aquesta formació a l'apartat "RECURSOS".

 

Llegir més