Noticia

No et perdis el StartCamp de Start Universe: Sostenibilitat i Innovació

08 d'octubre de 2019

Obertes les inscripcions per assistir a aquest hackthon d'idees de negoci que se celebrarà al loom de Salamanca i al Google Campus de Madrid els dies 8, 9 i 10 de novembre

T'atreveixes a crear una idea de negoci en equip en un cap de setmana? No et perdis el StartCamp de Start Universe que se celebrarà entre el Loom de Salamanca i el Google Campus de Madrid els dies 8, 9 i 10 de novembre.

Per primera vegada, «Rescatadors de talent» col·labora en aquesta iniciativa i t'ofereix l'oportunitat d'assistir a aquest esdeveniment. Quan facis la inscripció a la web de Startuniverse, hauràs d'indicar que has conegut el Campus mitjançant el programa «Rescatadors de talent». Paral·lelament, hauràs de demanar la teva ajuda a la mobilitat (que s'amplia a 250 euros per cobrir la inscripció a l'esdeveniment i les despeses de desplaçament) a l'apartat de recursos del teu perfil d'usuari a «Rescatadors de talent».

No et perdis aquesta oportunitat i viu una experiència emprenedora única que et permetrà conèixer a joves de diferents ciutats ampliant així la teva xarxa de contactes.

Què t'ofereix el StartCamp?

1. Descobreix reptes i tendències de futur: Assisteix a conferències d'experts sobre noves tecnologies i innovació.

2. Aprèn a dissenyar una idea de negoci sostenible: Treballa el model de negoci i prototip de la teva idea amb els teus companys de projecte i l'ajuda de mentors.

3. Amplia la teva xarxa de contactes durant l'esdeveniment: Aprofita l'oportunitat de conèixer a altres joves amb la mateixa ambició i inquietud que tu.

4. Submergeix-te en l'ecosistema emprenedor: Gaudeix de les ponències i els consells de mentors d'èxit de l'ecosistema emprenedor.

Trobaràs tota la informació de l'esdeveniment AQUÍ  

 

Llegir més