Noticia

Gestionant el talent i el desenvolupament professional

05 d'octubre de 2017

Més de vint joves inscrits a «Rescatadors de talent» participen en dues sessions de mentoring grupal a Madrid i Sevilla

"Viure de la teva passió és possible però has de passar a l'acció". Aquest és un dels consells que reben els joves inscrits en «Rescatadors de talent» durant les sessions de mentoring que organitza el programa i que poden ser individuals o grupals.

Més de 20 joves inscrits en el projecte han participat aquest mes en dues sessions de mentoring grupal que s'han celebrat a Madrid i Sevilla. Guiats per la directora executiva de l'Escola de Mentoring, María Luisa de Miguel, els joves han après diferents metodologies, recursos i accions que els poden servir per augmentar la seva ocupabilitat.

En aquesta primera sessió de mentoring grupal, els participants han desenvolupat un treball d'identificació del seu potencial i talent que els ha permès elaborar un mapa del talent. Amb un estil proper, desenfadat i provocador, de Miguel va motivar i va inspirar als joves perquè trobaran la seva millor versió. 

«Rescatadors de talent» és un programa de la Fundació Princesa de Girona que promou l'ocupabilitat dels joves, especialment els de primera generació de titulats superiors, fomentant la mobilitat laboral entre comunitats autònomes. Al programa col·laboren empreses de referència com desenvolupadores de talent jove i també els seus departaments de recursos humans reconeguts per la seva capacitat per avaluar, orientar i reforçar competències i habilitats clau dels joves.

 

Llegir més