Noticia

Aprenent a potenciar la marca personal amb Lidl i Rescatadors de talent

22 d'octubre de 2019

Un grup de joves de diferents comunitats autònomes participa en un Centre de Desenvolupament exclusiu celebrat aquesta setmana en una de les plataformes logístiques d'aquesta multinacional

Lidl ha organitzat aquesta setmana un nou Centre de Desenvolupament per als joves del programa «Rescatadors de talent». Durant tot el dia, els assistents han après diferents eines per potenciar la seva marca personal i, així, millorar la seva ocupabilitat. Aquesta formació, a més, els ha ofert l'oportunitat de conèixer l'estructura d'aquesta multinacional i visitar el centre logístic de la companyia a Montcada i Reixac (Barcelona).

La formació que ha durat cinc hores ha permès als joves conèixer com s'organitza una empresa multinacional del sector del Retail, la seva estructura i el seu model de negoci. El departament de selecció i employer branding de Lidl, a més, ha ajudat els joves a descobrir eines pràctiques que els han permès conèixer els seus punts forts i àrees de millora per poder construir una marca personal sòlida.

La formació ha finalitzat amb un intercanvi d'experiències i inquietuds amb un Manager de la companyia. Lidl és una de les empreses que participa activament a «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a trobar la feina per a la qual han estudiat.

Inscriure's al programa és totalment gratuït. Descobreix tots els recursos que t'oferim!

 

Llegir més