Noticia

Formacions que t'acosten a la Intel·ligència Artifical, la Computació Quàntica i l'Open Innovation amb BBVA i «Rescatadors de talent»

30 d'octubre de 2019

Una vintena de joves assisteixen a aquesta formació que els ajudarà a millorar la seva ocupabilitat i a destacar en els processos de selecció

Un cop finalitzats els estudis arriba el moment de trobar el teu veritable lloc al mercat laboral i et sorgeix un dubte: com redactar un bon currículum vitae. Si tinc poca experiència professional i només he fet un voluntariat, cal incloure-ho en la meva carta de presentació? Aquestes són alguns dels dubtes que han pogut resoldre aquesta setmana el grup de joves que ha participat al Centre de Desenvolupament que ha organitzat el BBVA a Madrid, una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent» amb un objectiu: ajudar a les noves generacions a trobar el seu veritable lloc en el mercat laboral. «Forma't en Intel·ligència Artificial, Computació Quàntica i Open Innovation» era el títol d'aquesta interessant formació on van assistir joves de diferents comunitats autònomes.

Durant dos dies, els formadors han ofert diferents TIPS als assistents per ajudar-los a millorar la seva ocupabilitat i convertir-se en candidats més visibles davant els reclutadors de personal. Mantenir actualitzat el currículum vitae i amb la informació clara, apuntar-se a les ofertes que realment t'interessen o llegir-les atentament abans d'aplicar són alguns dels consells que s'han donat durant la formació.

A la primera jornada, els assistents van participar en un taller de Design Thinking i  van adquirir consells per realitzar entrevistes de treball. A la segona jornada, els joves van descobrir com s'utilitzen els algoritmes de computació quàntica en les finances i el paper de l'analítica avançada. També van tenir l'oportunitat de realitzar un tour per la ciutat BBVA o van reflexionar sobre com la intel·ligència artificial canviarà les nostres vides. L'empoderament en l'entorn laboral a través de l'agilitat, la ciberdefensa personal o el futur del mercat laboral van ser alguns dels ingredients d'aquest interessant Centre de Desenvolupament.

Les formacions exclusives a les empreses que participen en el programa és una de les eines que ofereix «Rescatadors de talent» i que ajuden als inscrits a millorar els seus currículums vitaes per trobar la feina per a la qual han estudiat.

Inscriure's al programa, que a més fomenta la mobilitat laboral i formativa, és totalment gratuït.

 

Llegir més