Noticia

Novetats 2020: «Rescatadors de talent» surt de Gira per València, la Corunya, Logronyo i Toledo

21 de gener de 2020

El programa organitza, amb la col·laboració de Lidl, Naturgy i Enagás, formacions exclusives a València, La Corunya, Logronyo i Toledo que t'ajudaran a fomentar el teu desenvolupament professional. Aquestes formacions estan obertes a tots els joves del programa, fins i tot si vius a la mateixa comunitat autònoma on se celebren. Descobreix el calendari i tots els detalls

Coincidint amb la Gira de proclamacions dels Premis que atorga cada any la Fundació Princesa de Girona, el programa «Rescatadors de talent» també surt de ruta i visitarà les mateixes ciutats on se celebraran els actes de proclamació d'aquests guardons que arriben a la seva onzena edició. L'objectiu: organitzar centres de desenvolupament exclusius on, per primer cop, també podran participar joves de la mateixa comunitat autònoma on se celebren. Si vius en una comunitat diferent d'on se celebren aquestes formacions, podràs demanar l'ajuda a la mobilitat habitual.

A més de participar en aquests centres de desenvolupament que t'ajudaran a millorar la teva marca personal, t'animem a assistir als actes de proclamació dels Premis Fundació Princesa de Girona i als tallers d'innovació disruptiva dirigit a joves que se celebren abans de l'esdeveniment i que et permetran treballar en equip i fer networking. Una oportunitat per augmentar les teves competències professionals.

Les formacions i el calendari
València acollirà el 14 de febrer la primera parada d'aquesta gira especial de «Rescatadors de talent» gràcies a la col·laboració de Lidl. Aquesta empresa - que participa activament al programa - ha organitzat una formació que no et deixarà indiferent. Si t'apassiona el sector del Retail, la seva estructura i model de negoci, aquest és el teu Centre de Desenvolupament. En poques hores, aprendràs a potenciar la teva marca personal i tindràs l'oportunitat de visitar un centre logístic de Lidl. A més, el departament de selecció d'aquesta companyia t'ajudarà a descobrir eines pràctiques per conèixer els teus punts forts i àrees de millora per poder construir una marca personal sòlida.

Dos dies abans del Centre de Desenvolupament, tindrà lloc l'acte de proclamació del Premi Fundació Princesa de Girona en la categoria de Recerca Científica. La Universitat Politècnica de València acollirà aquesta cita amb el talent jove que també inclou un repte d'innovació disruptiva. T'animem a inscriure't en aquest acte que et permetrà treballar en equip amb altres joves, una oportunitat immillorable per fer networking i fomentar la teva creativitat.

El 27 de febrer serà el torn de La Corunya on Naturgy organitzarà una altra formació especial per als joves inscrits a «Rescatadors de talent». El dia següent tindrà lloc la proclamació del Premi FPdGi Social a La Corunya on se celebrarà un repte d'innovació disruptiva enfocat a millorar la vida de les persones grans.

Logronyo serà la tercera parada d'aquesta gira especial d'el programa. L'11 i 12 de març et convidem a descobrir el mètode MIMÉTIKA de la mà de Violeta Serrana que t'ensenyarà tècniques de creació literària que fomentaran els teus soft skills i la teva creativitat. Aquesta ciutat de la Rioja també acollirà la proclamació d'un dels Premis que atorga la Fundació Princesa de Girona. El mateix 12 de març es donarà a conèixer el nom de la persona reconeguda en la categoria Arts i Lletres.

Finalment, Toledo tancarà aquesta gira d'activitats especials que s'organitzen de forma paral·lela amb la proclamació dels Premis FPdGi amb l'objectiu d'augmentar la visibilitat dels programes de la Fundació que treballa des del 2009 per i per als joves. En aquesta ocasió, el Centre de Desenvolupament - que tindrà lloc els dies 24 i 25 de març- anirà a càrrec d'Enagás, una altra de les empreses compromeses amb «Rescatadores de talent. El 26 de març t'animem a assistir a la proclamació deel Premi FPdGi en la categoria Empresa que tindrà lloc al Campus Toledo de la Universitat de Castella-la Manxa.

Molt aviat et donarem més informació sobre els Centres de Desenvolupament i sobre el procés d'inscripció. Si t'interessa assistir als actes de proclamació dels Premis Fundació Princesa de Girona i participar en els reptes d'innovació disruptiva, has de fer la teva sol·licitud AQUÍ

Si tens algun dubte, t'animem a posar-te en contacte amb nosaltres a [email protected]

Llegir més