Noticia

Formació exclusiva: Impulsa el teu talent transformador amb Naturgy

21 de gener de 2020

Obertes les inscripcions per assistir a aquest Centre de Desenvolupament que t'ensenyarà la tècnica de l' «Elevator Pitch» i t'ajudarà a descobrir el teu perfil més innovador. La formació, que se celebrarà el 27 de febrer a la Corunya, també està oberta als joves que viuen a Galícia

Ja pots inscriure't al nou Centre de Desenvolupament que organitzarà Naturgy el proper 27 de febrer a la Corunya. Per poder assistir a aquesta formació, tan sols has d'estar inscrit en el programa «Rescatadors de talent». Com és habitual, oferirem ajudes a la mobilitat als joves que visqueu en una comunitat autònoma diferent d'on s'organitza la formació que també està oberta a les persones de Galícia.

En aquest centre de desenvolupament exclusiu aprendràs diferents tècniques que t'ajudaran a comunicar-te millor. Series capaç de presentar-te o vendre una idea en menys de tres minuts? En això consisteix la tècnica «Elevator Pitch» que aprendràs durant aquesta formació que també t'ajudarà a descobrir el teu perfil més innovador i què pots fer per potenciar-lo.

Aquesta formació, a més, et oferirà l'oportunitat d'aprendre com funciona un aerogenerador. El curs oferirà un diàleg sobre diversitat, transformació i talent. Naturgy és una de les empreses que participa activament en «Rescatadors de talent» per ajudar els joves de el programa a millorar la seva ocupabilitat.

Aquesta formació forma part de les activitats especials que ha organitzat el programa «Rescatadors de talent» per aquest inici de l'any. Descobreix més aquí

 

Llegir més