Noticia

Lidl t'ajuda a potenciar la teva marca personal en un Centre de desenvolupament exclusiu

04 de gener de 2020

Aquesta formació se celebrarà el 14 de febrer a València

Lidl organitzará el pròxim 14 de febrer un nou Centre de Desenvolupament per als joves del programa «Rescatadors de talent». Durant tot el dia, els assistents aprendran diferents eines per potenciar la seva marca personal i, així, millorar la seva ocupabilitat. Aquesta formació, a més, els oferirà l'oportunitat de conèixer l'estructura d'aquesta multinacional i visitar un centre logístic de la companyia.

La formació que durarà cinc hores permetrà als joves conèixer com s'organitza una empresa multinacional del sector del Retail, la seva estructura i el seu model de negoci. El departament de selecció i employer branding de Lidl, a més, ajudarà els joves a descobrir eines pràctiques que els permetran conèixer els seus punts forts i àrees de millora per poder construir una marca personal sòlida.

La formació finalitzarà amb un intercanvi d'experiències i inquietuds amb un Manager de la companyia. Lidl és una de les empreses que participa activament a «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a trobar la feina per a la qual han estudiat.

Inscriure's al programa és totalment gratuït. Descobreix tots els recursos que t'oferim!

Llegir més