Noticia

«Rescatadors de talent» m'ha donat la petita empenta que em faltava

18 d'octubre de 2017

La Fundació Botín de Madrid acull algunes de les sessions de mentoring grupal

La Inmaculada, en Mario, la Carolina, l'Ana i l'Alejandro tenen una cosa en comú: són joves, tenen talent i volen ser rescatats. Per això s'han inscrit al programa «Rescatadors de talent» que els ofereix diferents eines per fomentar la seva ocupabilitat. El programa els ha seleccionat per participar en diferents sessions de mentoring grupal. La primera trobada s'ha celebrat a la Fundació Botín de Madrid i ha estat dirigida per Maria Luisa de Miguel, directora de l'Escola de Mentoring.

«Aquestes sessions ajuden els joves a descobrir quin és el seu potencial, el seu propòsit i la seva vocació», explica de Miguel que afegeix que gràcies al mentoring grupal "els joves surten molt motivats perquè descobreixen noves oportunitats i veuen les coses d'una altra manera, amb il·lusió i esperança". Aquest és el cas de l'Alejandro Varón de Segòvia. "Gràcies al mentoring he descobert que tinc moltes més possibilitats de les que creia inicialment".

Per en Mario Pais, participar a «Rescatadors de talent» li ha permès descobrir noves capacitats professionals que no era capaç de veure i potenciar. Després de treballar com a periodista i consultor de comunicació, auqest jove de Galícia busca la feina per a la qual s'ha preparat. Per això participa de manera activa al programa. Precisament estar actiu a la plataforma, inscrivint-se en formacions, actualitzat el perfil o optant a centres de desenvolupament, és clau per fomentar l'ocupabilitat.

La Inmaculada Sánchez és una altra de les joves que participa al mentoring grupal de «Rescatadors de talent». Tot i que va estudiar disseny d'interiors, sempre ha treballat en atenció al client. Després de participar en la primera sessió de mentoring grupal, aquesta jove ho té clar: "El programa m'ha donat la petita empenta que em faltava per provar coses i entrar en el meu àmbit".

Els contactes
Tenir una bona xarxa de contactes és vital per trobar feina. Precisament per això, fomentar el networking és un altre dels objectius de «Rescatdors de talent». Així ho assegura Carolina Jiménez, usuària del programa: "Als joves ens cal comptar amb una xarxa de suport o contactes. Tenir l'oportunitat d'anar a esdeveniments o fer formacions és clau per nosaltres i la Fundació Princesa de Girona ens ofereix aquestes oportunitats".

Si vols seguir els passos d'aquests joves i promoure la teva ocupabilitat, només t'has d'inscriure al programa perquè la feina de la teva vida pot estar a qualsevol lloc. 

Llegir més