Noticia

Segona edició de la formació online: eines per a un nou context laboral

22 de maig de 2020

Aquesta formació que s'adreça als joves se celebrarà els dies 2, 9, 16 i 23 de juny. Podràs seguir el curs al YouTube

Després de la bona acollida de la primera edició del curs «Eines per a un nou context laboral», la Fundació posa en marxa una nova formació per al mes de juny de 4 dies de durada i un total de 14 hores, amb l'objectiu de seguir proporcionant als joves continguts pràctics, experiències i testimonis inspiradors per fer front a la "nova normalitat" post-COVID d'incertesa i inestabilitat social i laboral.

Les sessions plantejaran temes tan variats com el Blockchain Skill, la petjada digital, la marca personal a les xarxes socials, el Design Thinking, el Mindfulness, o tècniques d'autoconeixement com l'Insights Discovery i la intel·ligència emocional, entre d'altres. A més, les veus inspiradores de 3 premiats de la Fundació en diferents categories o de joves d'altres programes, ens aproparan les seves experiències. Per tot això, la formació compta amb la participació d'experts i la col·laboració d'empreses del Patronat, com ara Accenture o Enagás.

Tots els dies:

Xerrades inspiradores (9.30 a 10:15 h.)
A càrrec dels premiats de la Fundació, com Rafael R. Villalobos (Arts i Lletres 2019), Guadalupe Sabio(Recerca Científica 2012), José Miguel Bermúdez (Empresa 2018); i amb altres joves dels nostres programes, com Alba Fernández i Cristina Muñoz (dues joves actives que han participat amb èxit a «Rescatadors de talent»). Tots ells ens transmetran les seves experiències i valors positius per fer front a la "nova normalitat". 

Moment expert (10.30 a 11:30 h.) 
Experts com Diana Martin Romero (Manager de Blockchain. Digital Innovation Hub d'Acciona), Guido Stein(professor i director de la unitat de negociació d'IESE, soci d'Inicia Corporate), Jaime Carvajal (conseller delegat de Arcano Partners i patró de la FPdGi ) i Ignacio de la Torre (soci i economista en cap d'Arcano Partners) o Álex López (que es troba en el top 10 mundial de Influencers en Social Selling), compartiran els seus coneixements sobre temes de màxima actualitat en el nou context professional i laboral que s'obre per a les empreses i per als joves que busquen incorporar-se al mercat laboral. 

Sessions pràctiques (12:00 a 13:00 h.) 
Algunes de les empreses del Patronat de la Fundació, com Accenture o Enagás, o professionals com l'emprenedor social Eduardo Elosegui o la coach i experta en intel·ligència emocional Maria Pilar Casanova, ens aproparan eines útils com el Insights Discovery, la petjada digital, el Design Thinking -per a la recerca d'ocupació- o el Mindfulness en moments d'incertesa laboral.

PODRÀS SEGUIR LA FORMACIÓ EN DIRECTE AQUÍ

Llegir més