Noticia

Desenvolupant una carrera professional en el sector de l'aigua

19 d'octubre de 2017

El centre de desenvolupament de Suez a Madrid ensenya als joves els aspectes relacionats amb la gestió integral de l'aigua

Els centres de desenvolupament de «Rescatadors de talent» segueixen formant els joves inscrits en el projecte. Aquesta setmana ha estat el torn de Suez que ha organitzat a Madrid una formació exclusiva enfocada a desenvolupar carreres professionals en el sector de l'aigua. Durant dos dies, els joves que han estat seleccionats per aquest curs han conegut de primera mà aspectes relacionats amb la gestió de l'aigua i els projectes que té en curs aquesta companyia. A més, Suez els ha donat les claus per fer una presentació personal i els ha format en tècniques d'entrevistes de treball.

La formació ha ofert una sessió informativa sobre les sortides professionals del sector i l'ocupabilitat futura. Els joves també han tingut l'oportnitat de realitzar presentacions individuals en públics i han rebut la valoració epr part d'un gurp d'experts.

Una de les prioritats del programa és fomentar l'ocupabilitat dels joves. Per això, el centre de desenvolupament de Suez a Madrid també ha donat als participants l'oportunitat de realitzar simulacions d'entrevistes de treball amb el seu departament de recursos humans que els ha donat consells per millorar en el procés de recerca de feina. Els joves també han visitat diferents instal·lacions de Suez com ara plantes de tractament. 

Recorda que «Rescatadors de talent» fomenta la mobilitat dels joves i que només pots participar en formacions que se celebren fora de la comunitat autònoma on resideixes. Per poder desplaçar-te, t'oferim una meca de mobilitat. 

Llegir més