Noticia

Aprenent a aplicar el Design Thinking a la nostra carrera professional

04 de juny de 2020

Torna a veure la sessió pràctica de la primera jornada del curs online «eines per a un nou context laboral». Ada Maymó i Edu Elosegui -dissenyadors i facilitadors d'experiències d'aprenentatge- ens ajudaran a dissenyar el nostre present i a crear el nostre futur.

La sessió pràctica de la primera jornada de la formació online «eines per a un nou context laboral» va arribar de la mà de l'Ada Maymó i l'Edu Elosegui -dissenyadors i facilitadors d'experiències d'aprenentatge a Innova Partners i ALWA "Emprendizaje Social"-. Si et vas perdre la sessió, pots tornar a veure-la AQUÍ (a partir del minut 2:45:00). 

Aquesta sessió t'ajudarà a definir el teu procés de desenvolupament professional a través de metodologies pràctiques i creatives basades en el Design Thinking. Es tracta d'un taller que t'ajudarà a dissenyar la teva estratègia d'inserció laboral, alinenat el teu propòsit vital i professional amb les oportunitats i necessitats de l'entorn.

Estàs preparat per millorar la teva ocupabilitat amb aquest interessant taller pràctic? Només necessites un full, bolígraf i moltes ganes d'aprendre.

Et recordem que la formació online de «Rescatadors de talent» continuarà els dies 9, 16 i 23 de juny (de 9:30 a 13 hores). Podràs seguir les sessions a través del canal de YouTube de la Fundació Princesa de Girona. T'ESPEREM!

CONSULTA EL PROGRAMA

Llegir més