Noticia

Melià ajuda els joves a potenciar la seva marca personal

23 d'octubre de 2017

Organitza una formació per ensenyar als inscrits a diferenciar-se per triomfar en l'actual mercat empresarial

14 joves de tot Espanya participaran aquesta setmana en una formació exclusiva al centre de desenvolupament de Melià a Madrid que els permetrà potenciar les seves fortaleses. «La Marca anomenada Tu» és el títol de la formació que pretén ajudar els joves graduats a prendre consciència de l'existència de la seva marca personal i proporcionar-los les eines i els coneixements que necessitaran per fer-se més visibles en el mercat de treball.

Gràcies a la formació de Melià, els joves inscrits a «Rescatadors de talent» tindran l'oportunitat d'aprendre les eines necessàries per potenciar la seva marca personal i fomentar la seva ocupabilitat diferenciant-se d'altres candidats amb perfils similars. 

El programa
Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves i que només pots participar en formacions que se celebren fora de la comunitat autònoma on resideixes. Per poder despalçar-te, t'oferim una beca de mobilitat.

«Rescatadors de talent» és un programa de la Fundació Princesa de Girona que promou l'ocupabilitat dels joves, especialment els de primera generació de titulats superiors, fomentant la mobilitat laboral entre comunitats autònomes. Al programa col·laboren empreses de referència com a desenvolupadores de talent jove i també els seus departaments de recursos humans reconeguts per la seva capacitat per avaluar, orientar i reforçar competències i habilitats dels joves. 

Llegir més