Noticia

«Els mentors de "Rescatadors de talent" hem de ser una font d'inspiració"

02 de juliol de 2020

El programa ha organitzat aquest matí una webinar per reflexionar sobre com podem impulsar la carrera professional dels joves en un context de complexitat

Com impulsar la carrera professional dels joves en un context de complexitat? Aquesta ha estat una de les reflexions que ha centrat la webinar que ha organitzat aquest matí «Rescatadors de talent» per als mentors del programa. Durant més d'una hora, la Directora Executiva de la «Escuela de Mentoring» María Luisa de Miguel ha donat alguns consells als professionals que mentoritzen als joves del projecte. 

En un entorn complex, repetir pràctiques del passat ja no funciona. Per això, durant la sessió s'ha reflexionat sobre les formes en les que, des del rol del mentor, es poden provocar canvis que ajudin als joves a aconseguir els seus objectius. 

«Tots tenim un projecte personal que dona sentit a la nosra vida. Descubir-lo i realitzar-lo ho canvia tot. Els nostres joves necessites rescatar aquesta esperança i la vostra missió com a mentors és inpirar-los a aconseguir-ho». Aquest és un dels missatges que De Miguel ha llançat als assistents. 

«Rescatatdors de talent» segueix, ara més que mai, al costat dels joves per ajudar-los a preparar-se per a un nou context laboral. Si encara no t'has inscrit, t'animem a apuntar-te a aquest programa totalment gratuït que a més de mentoring t'ofereix formacions online,  experiències empresarials exclusives i una borsa de feina.

 

 

 

Llegir més