Noticia

NOVA FORMACIÓN ONLINE: Desenvolupa competències professionals en l'àmbit del Medi Ambient

16 d'octubre de 2020

Ja pots inscriure't a aquest Centre de Desenvolupament organitzat per SUEZ en el marc de «Rescatadors de talent» i que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de novembre

Ja pots inscriure't en el nou centre de desenvolupament online organitzat per SUEZ en el marc de «Rescatadors de talent» que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de novembre en horari de matí i que et servirà per desenvolupar competències en l'àmbit del Medi Ambient a través de la Innovació, la Transformació Digital i el Desenvolupament Sostenible. 

Dia 1 - 16 de novembre
Presentació global de l'activitat de SUEZ vinculada al Medi Ambient i al Desenvolupament Sostenible. Aquesta visió s'abordarà mitjançant tres sessions específiques amb persones expertes en les següents temàtiques: 

a) Sessió sobre la gestió del Cicle Integral de l'Aigua i les seves diferents etapes. Cas pràctic sobre com operar una planta en temps de crisi.

b) Sessió sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, Agenda 2030 i la seva aplicació pràctica en l'estratègia d'una empresa.

c) Sessió sobre les professions vinculades i Green Jobs

 Activitat pràctica (joc online) sobre els ODS.

 

Dia 2 - 17 de novembre

Sessió sobre Innovació a través d'exemples pràctics sobre com la tecnologia i la transformació digital aplicades a solucions reals permeten millorar la vida de les persones i preservar el medi ambient.

Sessió sobre competències d'èxit en entorns digitals (mindset agile). Sessió sobre les competències d'èxit (lideratge i autolideratge) necessaris per assumir els nous reptes. Es treballaran i avaluaran les competències anteriors a través d'una activitat grupal pràctica. 

 

Dia 3 - 18 de novembre 

Sessió sobre la importància del propòsit en el projecte professional i empresarial, especialment rellevant en l'era 4.0 i el context actual.

Sessió sobre "SmartWorking" i el treball en l'era de la digitalització amb l'objectiu de conèixer com han d'adaptar-se als nous entorns laborals. 

Activitat pràctica: role-play sobre com afrontar una entrevista de feina. 

Recorda que per accedir a aquesta formació gratuïta és imprescindible estar inscrit en el programa. Si encara no t'has registrat, t'animem a formar part d'aquesta iniciativa que ofereix eines als joves per preparar-los per trobar feina. 

 

 

 

Llegir més