Noticia

FORMACIÓ DE GENERATION SPAIN: Dóna un impuls a la teva carrera en automatització de processos

26 de gener de 2021

Aquest curs, totalment gratuït i que començarà el 15 de febrer, s'adreça a persones d'entre 18 i 36 anys amb un nivell d'estudis mínim requerit de FP Superior o Universitat.

Generation Spain i Verizon llancen aquesta formació en Robotic Process Automation a nivell nacional. Visquis on visquis, podràs participar en aquesta formació telepresencial. 

Aquest programa se celebrarà en format presencial virtual, amb formació síncrona amb el professor en directe. INSCRIU-TE AQUÍ

EN QUÈ CONSISTEIX EL RPA?
És un sistema d'automatització de processos, tecnologia de ràpid creixement que permet a les empreses implementar sistemes de software intel·ligents o robots de software, que imiten les accions dels usuaris humans. Es pot instaurar en una àmplia gamma d'indústries, en les quals les persones realitzen tasques repetitives de gran volum, alliberant a aquestes perquè puguin realitzar tasques de major valor.

Sense la necessitat de coneixements previs, aquest és un programa formatiu, enfocat a l'ocupació, en el qual desenvoluparàs totes les habilitats tècniques i professionals necessàries per a incorporar-te a un equip d'automatització de processos. 

DURADA: 14 setmanes
Presència Virtual
DATA D'INICI: 15 de febrer

MÉS INFORMACIÓ
INSCRIPCIONS

 

Llegir més