Noticia

Passa un dia en la plataforma logística de Lidl

30 d'octubre de 2017

No et perdis l'oportunitat de visitar el 7 de novembre les insta·lacions regionals de la multinacional a Montcada i Reixach. Inscripcions obertes

«Rescatadors de talent» et dóna l'oportunitat de visitar la plataforma logística de Lidl a Montcada i Reixach i descobrir com funciona aquesta plataforma de 45.000 metres quadrats on s'emmagatzemen els prodcutes que es distribueixen a Catalunya i part de les Balears. La visita al centre logístic de Lidl tindrà lloc el 7 de novembre en el marc d'una formació exclusiva que oferirà el centre de desenvolupament d'aquesta multinacional.

Al centre de desenvolupament de Lidl, els joves podran descobrir un dels centres logístics d'aqueesta multinacional amb una completa visita guiada, conèixer a part de l'equip de Selecció de Lidl Espanya (que els hi explicarà l'estructura i organització de la companyia) i conèixer a un dels Managers de l'àrea de Vendes amb qui aprendran més sobre el model de negoci.

Els requisits
A «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves. Per aquest motiu, només podràs participar en aquesta formació si vius fora de la comunitat autònoma on se celebra. Recorda que per poder desplaçar-te, t'oferim una beca de mobilitat i que t'has d'inscriure des del teu perfil d'usuari accedint a l'apartat «centres de desenvolupament».

Lidl és una de les empreses de referència com a desenvolupadora de talent jove que col·labora activament al programa. Gràcies a les seves formacions, els joves de «Rescatadors de talent» han après a comunicar-se millor i han millorat els seus currículums. 

Llegir més