Noticia

Aprenent a treballar en equip amb Enagás i Rescatadors de talent

24 de març de 2021

Ja pots inscriure't en aquesta formació online que se celebrarà els dies 10, 12, 14 i 17 de maig (de 10 a 12 hores, aproximadament)

El treball en equip és clau per triomfar en qualsevol feina. Per això, «Rescatadors de talent» i Enagás t'ofereixen una nova formació virtual on aprendràs a dominar aquesta metodologia. Les inscripcions per participar en aquesta formació virtual i totalment gratuïta, que se celebrarà els dies 10, 12, 14 i 17 de maig (de 10 a 12 hores aproximadament) ja estan obertes

En aquesta formació, treballaràs amb el model Tuckman de desenvolupament d'equips: 

1-Forming: Conèixer-se millor. Formar equips amb diferents reptes musicals online. Descobrir qui som a través de la nostra música. Generar empatia.

2-Storming: Presentació de desafiament. Reconeixement de les tensions trobades. Presentació de diferents tipologies de perfils i avaluació: complementarietat i limitants. Nous desafiaments. Adaptació de rols segons necessitat. Llançament de nou desafiament a la plataforma #StayCreative.

3-Norming: Presentació del desafiament i nova avaluació. Reflexió i posada en comú en equips sobre els avenços realitzats. Creació en equip de la recepta cap a l'equip Genial. Introducció i pràctica de Teoria U del MIT. Posada a prova amb nous reptes exprés canviant d'equips. Conclusions i llançament del desafiament final.

4-Performing: Presentació del desafiament final. Posada en común dels principals aprenentatges en equip, pràctica àgil de desafiaments.

Si t'interessa aquesta formació, ja pots sol·licitar-la des del teu perfil d'usuari. Si encara no estàs inscrit en el programa, recorda que és totalment gratuït. 

Llegir més