Noticia

Millora el teu nivell d'anglès i impulsa la teva carrera professional

05 d'abril de 2021

Aprèn a usar aquest idioma per desenvolupar-te amb eficàcia a la feina amb la plataforma EF English Live, facilitada pel Banc Sabadell.

No tenir un nivell d'anglès adequat pot tancar-te moltes portes. Aprofita l'oportunitat que t'ofereix «Rescatadors de talent» per millorar els teus coneixements i impulsar la teva carrera. Si t'inscrius al programa, podràs sol·licitar el teu accés a la plataforma EF English Live, facilitada pel Banc Sabadell.

La plataforma conté tots els nivells des de principiant fins a avançat, amb una àmplia gamma de recursos i continguts, així com un ampli ventall d'exercicis perquè aprendre anglès sigui fàcil i divertit. A més, els cursos són multidispositiu, (ordinador, tauleta o mòbil) així que podràs realitzar el teu curs en qualsevol moment i en qualsevol lloc, fins i tot podràs realitzar les teves unitats offline i actualitzar-lo quan tornis a tenir connexió.

Cada nivell permet aconseguir una acreditació, dins de l'escola del Marc Comú Europea, avalat pel Departament Pedagògic d'EF Education.

Aconsegueix un desenvolupament de totes les habilitats lingüístiques en l'idioma, potenciant el nivell del participant en l'ús de l'anglès, i per tant, la seva capacitat de comunicar-se de forma fluïda en l'àmbit empresarial, així com en l'àmbit quotidià.

Data límit per sol·licitar aquest recurs: 23 d'abril.

Cada nivell requereix una dedicació aproximada de 25-30 hores. 

Llegir més