Noticia

Cursos online gratuïts per millorar la teva ocupabilitat

06 de març de 2021

La formació online és un altre dels recursos que t'ofereix el programa i que et permet potenciar el teu desenvolupament professional des de qualsevol lloc.

Habilitats digitals, design thinking, intel·ligència artificial, gestió del temps ... Aquestes són algunes de les temàtiques que trobaràs en els cursos online que ofereix «Rescatadors de talent». Gràcies a aquests recursos totalment gratuïts podràs dissenyar el teu propi itinerari virtual per potenciar el teu  desenvolupament professional.

Per optar a aquests cursos, és imprescindible estar inscrit en el programa. Trobaràs totes les novetats formatives a l'apartat de recursos. 

CURSOS ONLINE DISPONIBLES
Millora la teva productivitat amb Microsoft Teams
En aquesta formació, descobriràs com treballar en el núvol d'una manera col·laborativa, àgil i eficient amb Microsoft Teams. Coneixeràs totes les seves capacitats i aprendràs des de zero a utilitzar aquesta eina per augmentar la teva productivitat diària, fer més efectiu el treball compartit i obtenir millors resultats com a equip.

Hi ha una tendència cap al treball en remot que s'ha vist incentivada per la situació actual. El teletreball va més enllà d'emportar-te un ordinador a casa per seguir connectat, cal utilitzar les eines adequades i aplicar les metodologies àgils que et permetin, a tu i al teu equip, seguir sent productiu.

Dia 1. Aprèn a treballar en equip, i per projectes, en el núvol.

Dia 2: Substitueix els correus electrònics per fils de conversa àgils i eficients.

Dia 3: Aprèn a crear esdeveniments en directe.

Dia 4: Videoconferències: sense perdre la proximitat i la productivitat.

Curs impartit per Nerea Collazo, consultora d'innovació en Barrabés.biz - Experta en Microsoft Teams

Llegir més