Noticia

NOVETAT: Centre de desenvolupament sobre transformació digital

21 d'abril de 2021

Ja pots inscriure't en aquesta formació que t'ofereixen «Rescatadors de talent» i Naturgy i que se celebrarà el dia 20 de maig en horari de matí.

«Transformació digital. Importància i relació amb les dades». Naturgy proposa als joves de «Rescatadors de talent» un interessant centre de desenvolupament online que se celebrarà el 20 de maig de 9 a 14 hores. Si vols assistir, ja pots sol·licitar aquest recurs des del teu perfil d'usuari. En aquesta formació, coneixeràs millor en què consisteix la transformació digital i com afecta al mercat laboral. A més, aprendràs la importància d'aquest canvi en un món de dades i veuràs com aquestes poden accelerar la transformació. En aquest centre de desenvolupament també s'explicaran casos d'èxit en xarxes de gas. 

Naturgy és una de les empreses que col·labora en el programa «Rescatadors de talent» amb l'objectiu d'ajudar els joves a preparar-se per a trobar feina. Si encara no t'has inscrit en el programa, recorda que registrar-te i accedir a tots els recursos que t'ofereix és totalment gratuït. 

 

Llegir més