Noticia

No t'oblidis d'estar actiu al programa per trobar feina

15 de novembre de 2017

És molt important estar actiu a la plataforma. Recorda que has de completar el test de competències, participar a centres de desenvolupament, sol·licitar un mentor.. per tenir accés a una ocupació com més aviat millor

Quantes vegades desbloques el mòbil per mirar l'hora i l'únic que no mires és l'hora? Que si Facebook, Twitter, Instagram ... tot el dia necessitem estar actius a les xarxes socials. Doncs el mateix passa a «Rescatadors de talent»: necessites estar actiu a la plataforma per tenir accés a una ocupació com més aviat millor. Com? En primer lloc, has de completar el test de competències que trobaràs a la plataforma i que et permetrà conèixer les teves aptituds i qualitats de cara a un lloc de treball. A continuació, el programa posarà a la teva disposició avantatges especials perquè puguis seguir formant-te en la teva àrea d'especialitat. No et perdis els cursos online que t'oferim i que poden ajudar-te a fomentar la teva ocupabilitat. A més, podràs optar a un mentor que et guiarà en la recerca de feina. Per seguir fomentant la teva ocupabilitat, pots participar en els centres de desenvolupament professional que lideren les empreses col·laboradores del projecte.

I recorda: si ets la primera generació amb estudis superiors de la teva família, tindràs preferència davant d'altres candidats. A més, el programa promou la mobilitat per tot Espanya amb un ajut econòmic perquè sabem que l'ocupació de la teva vida pot estar en qualsevol part. És important que recordis que només pots participar als centres de desenvolupament que s'organitzen fora de la teva comunitat autònoma ja que la mobilitat dels joves és una de les prioritats del programa.

 

Llegir més