Noticia

Arriba la tercera sessió de «mentoring» grupal a Madrid

17 de novembre de 2017

Els participants treballaran amb Antonio Manzanera, Gerent de Selecció a Enagás que els explicarà les deu normes per trobar una bona feina i els ajudarà a millorar el currículum

Dilluns arriba la tercera sessió de mentoring grupal a Madrid. En aquesta ocasió, els participants treballaran amb el Gerent de Selecció a Enagás, Antonio Manzanera que els ajudarà a millorar els seus currículums i els ensenyarà les deu normes per trobar una bona feina. 

Amb aquesta sessió, els joves descobriran els errors més comuns i les claus en l'elaboració del currículum amb un exercici pràctic. A més, aprendran com moure el seu CV a través de consultores de selecció, portals de recerca i coneixeran les millors pràctiques i recomanacions sobre com utilitzar Linkedin per buscar feina.

 

Procés de selecció
Durant aquesta sessió de mentoring grupal, els participants coneixeran els processos de selecció des de diferents perspectives: d'una banda, la de l'empresa. De l'altra, la del candidat. També veuran com funciona una empresa internament a l'hora de definir el perfil d'un lloc, la fase de reclutament de candidats o la preselecció. A més, s'endinsaran en l'estructura d'una entrevista de treball i coneixeran les noves tendències digitals la recerca de feina com les entrevistes gravades o l'elevator pitch.

Les sessions de mentoring, tant individuals com grupals, són un dels recursos que ofereix «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a fomentar la seva ocupabilitat.

 

Llegir més