Noticia

Reflexionem sobre el futur del treball en l'últim centre de desenvolupament

22 de març de 2022

Màlaga va acollir el 10 de març una interessant formació sobre el futur del mercat laboral en el marc del Tour del Talent.

Com seran els treballs del futur? Aquesta és la pregunta que es va intentar responder durant l'últim Centre de Desenvolupament de «Generació talent» celebrat a Màlaga el 10 de març en el marc del Tour del Talent. 

Durant més de quatre hores, els joves que van assistir a l’esdeveniment van poder escoltar les reflexions de professionals d’empreses com Enagás, EY Espanya, Vodafone o Singularity Experts, entre d’altres, que els van donar les claus per trobar feina en un mercat laboral canviant on la formació continua, ladaptació al canvi o les soft skills seran més necessàries que mai.

Aquest Centre de Desenvolupament també va comptar amb la participació de l’emprenedor d’Internet i pioner del protocol de veu sobre Internet, Jeff Pulver, que va animar els joves «a no tenir por de somiar. Moltes vegades, la gent no entén els teus projectes perquè ets el primer a fer-ho. No tingueu por d’equivocar-vos i de sortir del que és convencional». Pulver, que va intervenir en videoconferència, va recordar que la «tecnologia i la Intel·ligència Artificial ens ofereixen moltes oportunitats i les hem d’aprofitar».

Aleix Valls de LiquiD va ser un altre dels ponents del Centre de Desenvolupament. A la seva intervenció, va assegurar que la millor inversió que pot fer un jove per adaptar-se a la feina del futur és «conèixer-se a si mateix i desenvolupar un esperit crític». Dues claus que, segons la seva opinió, seran claus per adaptar-se a un mercat laboral que «us obligarà a reinventar-vos permanentment».

Dues taules rodones, van completar aquest Centre de Desenvolupament. A la primera, es va reflexionar sobre com canviarà la manera com treballem. La segona, ha girat al voltant de les noves habilitats i competències més demanades per les empreses

Aquest Centre de Desenvolupament va ser conduit per l’emprenedor en sèrie i cofundador de FounderZ, Pau Garcia-Milà (Premi FPdGi Empresa 2010).

Llegir més