Noticia

Revisant el currículum i el test de competències en grup

20 de novembre de 2017

La Fundació Persán acull demà una nova sessió de mentoring grupal que ajudarà els joves inscrits a millorar la seva ocupabilitat

Tot a punt a la Fundació Persán de Sevilla que demà acollirà una nova sessió de mentoring grupal de «Rescatadors de talent». Durant tota la tarda, els participants treballaran el seu curriculum vitae guiats per Anselmo Presencio, Director de Desenvolupament i Recursos Humans i José Castro, Director de la Fundació Persán.

La sessió també permetrà als joves analitzar el seu test de competències descobrint com potenciar les seves fortaleses en l'àmbit professional. El test de competències és una de les eines que ofereix «Rescatadors de talent» als seus usuaris per ajudar-los a definir el seu perfil competencial, les seves destreses, experiència, formació i interessos en diferents àmbits com el lideratge i decisió; la cooperació i el respecte; la comunicació i relació i l'anàlisi i l'ús del coneixement. Aquesta eina és gratuïta i ha estat desenvolupat per l'Institut d'enginyeria del coneixement. Per accedir al qüestionari, només cal estar inscrit al programa, haver completat el perfil i escriure una carta de motivació.

 Persán és una de les empreses que participa en «Rescatadors de talent» per fomentar l'ocupabilitat dels joves.

Llegir més