Noticia

Potencia la teva connexió amb els altres a través de la música

18 d'abril de 2023

Joves de diferents comunitats autònomes participen en aquesta activitat organitzada en el marc del Tour del Talent a Còrdova.

La Fundació Princesa de Girona ha realitzat el Fòrum de Desenvolupament de Talent “Potencia la teva connexió amb els altres” en què han participat 30 joves de diferents comunitats autònomes per treballar el model Tuckman de desenvolupament d'equips a través de la música.

Aquestes fases han consistit en “Forming”, on els joves s'han pogut conèixer millor i descobrir qui són a través de la música generant empatia. La segona fase, “Storming”, on es fa una pluja d'idees i els diferents tipus de perfils que participaran en el desafiament. A la tercera fase, “Norming”, es fa una posada en comú per equips i es reflexiona sobre allò avançant i en l'última, “Performing”, es presenta el desafiament final.

Aquestes fases han permès que els joves hagin pogut construir la cançó “Polivalents”, que en paraules de Gema Guzmán, Directora de Programes de Talent de la Fundació Princesa de Girona, constitueix un himne del programa “Generació talent”. El taller ha estat ofert en col·laboració amb Enagás, una de les empreses que col·labora al programa per impulsar l'ocupabilitat dels joves.


El resultat final, en vídeo:

 

Llegir més