Noticia

20 joves aprenen la cadena de valor d'Enagás en una formació exclusiva

30 de novembre de 2017

El curs ha permès als participants obtenir una visió àmplia i organitzada de la companyia i del sector del gas

 

Vint joves de «Rescatadors de talent» han participat aquesta setmana en una formació exclusiva al centre de desenvolupament d'Enagás a Madrid. Durant dos dies, els joves s'han acostat a la cadena de valor d'aquesta companyia i han obtingut una visió àmplia i organitzada del sector del gas des de la seva extracció al consum final. Com es transporta el gas?, Com es garanteix la sostenibilitat? Quina visió internacional té la companyia?, Com es dissenyen les infraestructures que transporten el gas? Aquestes són algunes de les preguntes que els joves han pogut resoldre gràcies a aquest curs on han participat 13 professionals d'Enagás de diferents direccions de la companyia.

A la primera jornada, els participants van descobrir la cadena del GNL (gas natural liquat) i la seva sostenibilitat. També es van endinsar en la visió internacional d'aquesta companyia referent en el desenvolupament i manteniment d'infraestructures gasistes o coneixeran el model retributiu i els serveis lliurats a clients. A la segona jornada, els joves es van acostar al disseny, la construcció i l'operació d'infraestructures com les plantes de GNL, els emmagatzematges subterranis o els gasoductes i estacions de compressió.

Enagás és una de les empreses de referència en el desenvolupament jove que participa activament en «Rescatadors de talent» dissenyant formacions per als participants. A més del curs de la cadena de valor d'Enagás, aquesta companyia ja ha ofert en el marc d'aquest projecte una formació de "innovació i creativitat" i una altra de "treball en equip". 

«Rescatadors de talent» promou la mobilitat formativa dels joves. Per això, recorda que només pots participar en els centres de desenvolupament que s'organitzen fora de la teva comunitat autònoma. Tots els participants rebreu un ajut de mobilitat de 200 euros.

 

Llegir més