Noticia

Aconsegueix una de les 20 beques Alegrement que oferim a «Generació Talent»

06 de setembre de 2023

Introdueix-te ara en el món del mindfulness per combatre l'estrès i l'ansietat i arribar a un estat de calma, claredat mental i serenitat.

La Fundació Princesa de Girona, en col·laboració amb Esmindfulness, ofereix 20 beques Alegrement que consisteixen en un curs de 20 hores i una durada de 10 setmanes per a aquells que volen introduir-se en el Mindfulness i cultivar una major presència a la seva vida, per cuidar de la seva salut, essent aquest un dels objectius prioritaris de l'Agenda 2030 en els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Un informe de la consultora Oliver Wyman realitzat a més de 67 milions de persones al món ha revelat que el 50 per cent dels joves nascuts entre 1997 i 2012, pertanyents a la Generació Z, afirmen haver rebut tractament per problemes relacionats amb la salut mental. Conscients de la necessitat d'abordar aquest tema, la fundació ofereix aquesta beca formativa als joves que compleixin els requisits per formar part del programa "Generació Talent", que permetrà ajudar a combatre l'estrès portant-los a un estat de calma, serenitat i claredat mental. La metodologia del curs és "learning by doing", i disposaran d'un campus virtual multidispositiu per accedir en qualsevol moment.

Els participants en el programa tindran, a més, accés a la resta d'avantatges del programa, que inclou mentories d'orientació laboral i desenvolupament competencial, fòrums de desenvolupament de talent, formació en línia i l'oportunitat de fer networking amb una comunitat de més de 7.000 joves.

Requisits del programa «Generació Talent»

El programa Generació Talent ofereix una oportunitat única per a joves de 18 a 30 anys que busquen impulsar la seva carrera professional. Els avantatges inclouen des del desenvolupament de competències en alta demanda en el mercat laboral fins a l'ampliació de perspectives i la millora de l'ocupabilitat. Generació Talent també ofereix una sèrie d'eines com mentorats d'orientació laboral, fòrums de desenvolupament de talent, centres de desenvolupament de talent en col·laboració amb líders de les principals empreses del país, accés a una comunitat activa de més de 7.000 joves i formació online.

Els interessats poden inscriure's a través del formulari fent clic aquí.

Coneix més sobre Esmindfulness aquí

Llegir més