Noticia

Com s'organitza una multinacional? Descobreix-ho al centre de desenvolupament de Lidl

14 de desembre de 2017

La companyia organitza el 9 de gener una formació exclusiva que et permetrà conèixer el seu model de negoci i visitar un dels seus centres logístics.

Com s'organitza una multinacional? Com arriben els productes a les botigues? Com funciona un centre de desenvolupament? Aquestes són algunes de les preguntes que es respondran el proper 9 de gener al centre de desenvolupament de Lidl de Madrid que acollirà una formació exclusiva als joves de «Rescatadors de talent» que descobriran el model de negoci d'aquesta companyia i tindran l'oportunitat de visitar un dels seus centres logístics.

Gràcies a aquesta formació, els joves també coneixeran la tasca dels diferents departaments que integren una gran companyia ajudant-los a aclarir les seves preferències professionals. Lidl és una de les empreses de referència com a desenvolupadora de talent jove que col·labora activament en «Rescatadors de talent».

Els requisits
A «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels inscrits. Per aquest motiu, només podràs participar en aquesta formació si vius fora de la comunitat autònoma on s'organitza. Recorda que per a poder desplaçar-te, et donarem un ajut de mobilitat de 200 euros. Per poder participar en aquesta formació, has d'estar inscrit al programa i accedir a l'apartat "recursos". 

 

Llegir més