Noticia

L’escolta activa, el treball en equip i l’adaptabilitat protagonistes del centres de desenvolupament a Enagás

18 d'octubre de 2024

A través de la música, els joves assistents han posat en pràctica la capacitat de col·laboració i treball en equip, posant especial èmfasi en la cocreació i en la necessitat d'una escolta activa.

La Universitat Corporativa d’Enagás ha acollit aquest dijous 17 d’octubre el centre de desenvolupament titulat “Compondre junts la cançó del nostre futur” on, a través de la música i de l’aprenentatge creatiu, 21 joves del programa «Generació talent» han posat en pràctica habilitats relacionades amb el treball en equip.

Durant la sessió, conduïda pel consultor i impulsor de talent juvenil, Julio Legido, s’ha posat en pràctica la capacitat de col·laboració, amb especial èmfasi en la cocreació i en la necessitat d’una escolta activa en els demés i d’una mentalitat oberta al canvi per a una millor sintonia. També s’ha posat en valor la importància de la cohesió en els equips de treball per millorar l’efectivitat i afavorir el potencial de cada integrant.

La vessant musical de la jornada ha estat liderada per Borja Cortés, de l’equip de Musical Thinkers, acompanyat d’una banda amb la qual els joves han interpretat una cançó amb un instrument cadascú. Al final de la sessió, a partir de les conclusions extretes, els participats han creat la lletra del tema “Generació Talent Enagás 2024" que, posteriorment, han interpretat i gravat tots junts.

A través dels centres de desenvolupament, el programa «Generació talent» ofereix als joves treballar diferents habilitats competencials imprescindibles per al seu progrés professional, com poden ser l’ús de la tecnologia, la creativitat, la innovació, el treball en equip, el lideratge, l’autogestió, la resiliència o el pensament crític. Uns tallers formatius que s’imparteixen en empreses de primera línia del país i que fan d’aquesta activitat una experiència única i enriquidora per als participants.

Llegir més