Noticia

El mentoring: una experiència de creixement professional

21 d'octubre de 2024

El mentoring és una de les eines de «Generació talent» que crea més impacte en els joves. En Raúl Peña és un dels joves que han pogut viure aquesta experiència recentment. El seu mentor ha estat Salvador Tasqué, director general de la Fundació Princesa de Girona.

El mentoring és una de les eines de «Generació talent» que crea més impacte en els joves. Al llarg de les diferents sessions, els joves tenen l’oportunitat de desenvolupar les competències més valorades en el mercat laboral actual, així com també rebre una orientació laboral per part d’un professional en actiu. Aquest és el cas d’en Raúl Peña, enginyer informàtic, que gràcies a la seva mentoria amb Salvador Tasqué, director general de la Fundació Princesa de Girona, ha aconseguit eines per saber afrontar una futura entrevista de feina. “Gràcies al meu mentor, he pogut saber que per a una feina futura he de destacar els meus punts forts, però també treballar les meves característiques més dèbils”.

Al llarg de la seva mentoria, en Raúl ha pogut descobrir la importància de les soft skills, així com també veure la formació en Intel·ligència Artificial com una oportunitat en el seu àmbit. Gràcies al programa «Generació talent» ha pogut cursar el Màster en Intel·ligència Artificial de Founderz. Segons en Salvador, “el Raúl al febrer, sense coneixements d’IA, i el Raúl que avui en dia pot accedir al mercat laboral, és un professional completament diferent”.

Fa uns dies, en Raúl va visitar la seu de la Fundació en Girona per a la seva última mentoria. Així és com va anar la trobada:  https://youtu.be/v4L3hBHcX0Q?si=1WDCYTeL9d40jrNP

Llegir més