Noticia

T'interessa el sistema gasista? No et perdis les noves formacions d'Enagás

29 de desembre de 2017

Madrid i Saragossa acolliran al gener dos cursos exclusius dissenyats per als joves de «Rescatadors de talent».

El 2018 comença amb dues noves formacions dissenyades per Enagás. La primera tindrà lloc els dies 23 i 24 de gener a Madrid. Durant dues jornades, els joves es submergiran en la gestió tècnica del sistema gasista de la mà d'aquesta multinacional responsable de l'operació i la gestió tècnica de la xarxa bàsica i del transport secundari de gas natural a Espanya. En aquesta formació, els inscrits aprendran les funcions de la gestió tècnica del sistema gasista, el codi de conducta o els sistemes crítics de negoci. Tens temps fins al 12 de gener per inscriure't en aquesta formació.

El segon curs que proposa Enagás se celebrarà a Saragossa els dies 30 i 31 de gener i se centrarà en el procés de mesurament del Gas Natural. Gràcies a aquesta proposta, els joves inscrits adquiriran i actualitzaran els coneixements tècnics necessaris per desenvolupar correctament els processos de mesurament de l'energia. Si t'interessa aquest curs, has d'estar inscrit en el programa i sol·licitar-ho en l'apartat "recursos".

Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves. Per això, només podràs inscriure't en aquests cursos si vius fora de la comunitat autònoma on es realitzen. Et donarem un ajut de mobilitat de 200 euros.

Enagás és una de les companyies compromeses amb el talent jove que participa activament en el programa «Rescatadors de talent» ajudant els inscrits a fomentar la seva ocupabilitat i a trobar el seu veritable lloc en el mercat laboral.

 

Llegir més