Noticia

«Rescatadors de talent» anima als joves de Tenerife a inscriure's

09 de març de 2018

Un centenar de persones assisteixen a la presentació d'aquesta iniciativa que promou la FPdGi per fomentar l'ocupabilitat

La Fundació Princesa de Girona ha presentat aquesta setmana a Santa Cruz de Tenerife el programa «Rescatadors de talent», que busca millorar l'ocupabilitat dels joves fomentant la seva mobilitat laboral i formativa entre comunitats autònomes. En un acte celebrat al Recinte Firal, la directora general de la FPdGi, Mònica Margarit, ha explicat els detalls d'aquesta iniciativa que ofereix formació, mentoring, ofertes de feina i moltes més eines per ajudar els inscrits a trobar el treball per al que s'han preparat.

Margarit ha lamentat que actualment "hi ha poca mobilitat laboral dels joves entre comunitats autònomes". Una tendència, ha assegurat, que la Fundació Princesa de Girona "vol canviar a través de« Rescatadors de talent »". Margarit també ha recordat que el programa prioritza els joves que són la primera generació de la seva família en obtenir una titulació superior i ha destacat el paper dels mentors ja que poden "suposar un abans i un després en la trajectòria professional dels joves" .

A la presentació també ha assistit el president del Cabildo de Tenerife, Carlos Alonso, qui ha assegurat que tant la Fundació Princesa de Girona com la iniciativa insular «Tenerife 2030» comparteixen l'objectiu de fomentar el talent dels joves.

Els testimonis
En aquesta jornada de presentació del projecte també han participat el mentor i gerent de Qualitat d'Acciona, Àngel Pérez i l'estudiant Darío García que es va inscriure l'any passat al programa.

 

Llegir més