Noticia

Millora la teva ocupabilitat amb Ferrovial

15 de març de 2018

No et perdis el Centre de Desenvolupament que et oferirà aquesta empresa el 19 i el 20 d'abril a Madrid. Recorda que fomentem la mobilitat dels participants i que, per això, només podràs assistir a aquesta formació si vius fora de la comunitat autònoma de Madrid

Tens una bona marca personal? Saps afrontar una entrevista de treball? Quina influència tenen les xarxes socials per millorar la teva ocupabilitat? Si vols obtenir resposta a totes aquestes preguntes, no et perdis el Centre de Desenvolupament que Ferrovial organitzarà a Madrid els dies 19 i 20 d'abril.

Per poder inscriure't a aquesta formació, recorda que és imprescindible formar part de «Rescatadors de talento» i viure fora de la comunitat autònoma de Madrid. El programa fomenta la mobilitat laboral i formativa dels inscrits. Per això, només podràs assistir a les formacions que s'organitzin fora de la comunitat autònoma on resideixes. Per facilitat el teu desplaçament, t'oferirem una ajuda a la mobilitat de 200 euros (300 euros si resideixes a les Illes Canàries).

El programa
El Centre de Desenvolupament començarà el 19 d'abril a les 16 hores amb una presentació de la companyia a la seva seu corporativa. La formació seguirà amb una visita a un dels contractes emblemàtics de Ferrovial a Madrid i a l'Euroforum (El Escorial) que és la seu de la Universitat Corporativa de Ferrovial.

La segona jornada del Centre de Desenvolupament permetrà als joves inscrits conèixer el projecte de la Universitat Corporativa, participar en un taller de marca personal i millorar els seus coneixements de xarxes socials. Els participants també milloraran el seus currículums i cartes de presentació gràcies a un dels tallers d'aquest Centre de Desenvolupament i realitzaran simulacions d'entrevistes de treball amb tècnics de selecció de Ferrovial que els permetran millorar les seves habilitats.

Ferrovial és una de les empreses que participa activament al programa «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat i trobar el seu veritable lloc al mercat laboral. 

 

Llegir més