Noticia

Ja pots inscriure't a les noves formacions "online" de «Rescatadors de talent»!

27 de març de 2018

Millora la teva ocupabilitat amb els cursos que t'ofereix Gas Natural Fenosa en el marc del programa

«Rescatadors de talent» i les empreses que col·laboren al programa segueixen oferint eines perquè trobis el treball per al qual t'has preparat el més aviat possible. La formació és una d'elles. No et perdis els nous cursos "online" que ha posat a la teva disposició Gas Natural Fenosa en el marc de «Rescatadors de talent»

Per poder participar en aquestes formacions només has de sol·licitar-les en l'apartat de "recursos" que trobaràs al teu perfil d'usuari. Escull el curs que més s'adapti a les teves necessitats i aprèn còmodament des de casa teva a millorar la teva comunicació o a gestionar conflictes. També tindràs l'oportunitat de convertir-te en un expert en l'atenció telefònica i podràs millorar les teves habilitats augmentant la teva agilitat en la decisió o establint prioritats.

Gas Natural Fenosa és una de les empreses que participa activament a «Rescatadors de talent», un programa de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) que promou l'ocupabilitat dels joves, especialment els de primera generació de titulats superiors, fomentant la mobilitat laboral entre comunitats autònomes. Perquè sabem que no necessites ànims, necessites que et necessitin!

 

 

 

Llegir més