Noticia

Eva Ortega de Lidl: "Els joves són l'essència de la innovació"

28 de març de 2018

Parlem amb la responsable de l'àrea de selecció i employer branding d'aquesta companyia que participa activament al programa «Rescatadors de talent»

Eva Ortega, responsable de l'àrea de selecció i employer branding de Lidl, ho té clar: "Els joves són l'essència de la innovació". Per això, assegura: "cal que les empreses aprofitin el seu talent per reinventar-se amb saba nova i ments fresques". Lidl és una de les empreses que participa activament en «Rescatadors de talent». "Es tracta d'una gran iniciativa que persegueix buscar una solució a un problema tan important en l'àmbit social com és la desocupació juvenil", assegura Ortega que reconeix que "ajudar a joves que necessiten la nostra ajuda professional per trobar una oportunitat laboral és preciós".

Recorda que per trobar la feina per a la qual t'has preparat com més aviat millor, has d'estar actiu en el programa participant en els Centres de Desenvolupament que t'oferim o sol·licitant un mentor que et guiï en la teva recerca al mercat laboral. Recorda que trobaràs totes les eines disponibles en el teu perfil accedint a l'apartat de recursos.

 

Llegir més