Noticia

Es posa en marxa el primer centre de desenvolupament de «Rescatadors de talent»

17 de juliol de 2017

Sis joves participen en unes jornades de formació innovadores al centre de desenvolupament impulsat per Suez a Avilés enfocades al desenvolupament de carreres professionals en el sector de l’aigua

Taules rodones, tallers orientats a la recerca de feina, simulació d’entrevistes de treball, visites a instal·lacions i revisió de curriculums vitae amb responsables de recursos humans. Aquestes són algunes de les activitats que es van dur a terme a principis de juliol al centre de desenvolupament de Suez a Avilés en el marc del programa «Rescatadors de talent». Durant dos dies, sis joves de cinc comunitats autònomes diferents han participat en aquesta activitat enfocada al desenvolupament de carreres professionals en el sector de l’aigua.

Els centres de desenvolupament són una part essencial de «Rescatadors de talent» i ofereixen als joves una formació innovadora que els permet viure una experiència empresarial “in situ”dissenyada pels departaments de personal de la pròpia empresa on es desenvolupa. A més, els participants tenen l’oportunitat de conèixer altres joves que també formen part del projecte.

«Rescatadors de talent» és el programa de la Fundació Princesa de Girona que promou l’ocupabilitat dels joves d’entre 20 i 30 anys fomentat la seva mobilitat laboral i formativa entre comunitats autònomes. Precisament per això, el programa aposta perquè els joves segueixin formant-se, especialitzant-se, seguint cursos online i apuntant-se a centres de desenvolupament lluny de les seves comunitats autònomes.

El programa ja compta amb 11 centres de desenvolupament repartits per tot Espanya impulsats per empreses com Meliá, Novartis i Lidl, Suez i que en els pròxims mesos oferiran diferents activitats com ara jornades d’autoconeixement, formació en comunicació i influència, visites a centres logístics o tallers per aprendre a organitzar un curriculum vitae i afrontar una entrevista de treball.

Llegir més