Noticia

Descobrint les possibilitats del món digital amb Accenture

21 de maig de 2018

16 joves de «Rescatadors de talent» han participat en una formació exclusiva que s'ha celebrat a Barcelona

El Barcelona Innovation Center d'Accenture va obrir el 17 i el 18 de maig les portes a un grup de participants de «Rescatadors de talent». Durant dos dies, els joves van tenir l'oportunitat de millorar la seva ocupabilitat amb aquesta formació exclusiva que es va centrar en el món digital.

Gràcies a aquesta formació, els participants van posar a prova la seva innovació participant en un taller de «Design Thinking». També es van acostar a la impressió 3D i a les possibilitats que oferirà aquesta tecnologia en el futur. La realitat virtual també va ser una de les protagonistes d'aquest Centre de Desenvolupament que va permetre als assistents comprovar "in situ" com funciona aquesta "tecnologia". La formació també va comptar amb un convidat molt especial: El Youth Business Spain, una de les referències globals en autoocupació jove. En aquest taller van conèixer la història de Xavier Ruiz que va comptar amb l'ajuda del Youth Business Spain per posar en marxa SmartMonkey -una empresa especialitzada en Intel·ligència Artificial-. Els participants, a més, van participar en dinàmiques de selecció que els van ajudar a millorar la seva ocupabilitat. 

Els participants
16 joves de diferents ciutats com Madrid, València, Càceres o Sevilla van participar en aquesta formació. L'Alejandro Montenegro és un d'ells. Graduat en enginyeria civil, aquest madrileny de 24 anys va descobrir el programa «Rescatadors de talent» navegant per internet. «El programa ens permet conèixer les oportunitats del món laboral, estar en contacte amb empreses joves. Crec que és una experiència molt útil de cara a trobar feina», explica.

La Silvia Lucerón es va inscriure a «Rescatadors de talent» gràcies a un amic. «Participar en un Centre de Desenvolupament és una gran oportunitat per obtenir una visió interna d'una empresa» assegura Lucerón que també millora la seva ocupabilitat amb l'ajuda del mentor que li ha assignat el programa. Per Ismael Jiménez, graduat en Dret i ADE, «participar en un Centre de Desenvolupament com el d'Accenture t'aporta molt valor i t'ajuda a saber que has oferir al mercat laboral».

 

 

Llegir més