Noticia

Descobreix el teu perfil competencial en només trenta minuts

18 de juliol de 2017

«Rescatadors de talent» posa a disposició dels joves un test de competències que els ajudarà a analitzar les seves fortaleses en el ámbito profesional

Els joves inscrits a «Rescatadors de talent» ja poden descobrir les seves fortaleses en l’àmbit professional gràcies al test de competències que ofereix la plataforma del programa i que ha estat desenvolupat per l’Institut d’enginyeria del coneixement. Per accedir al qüestionari, només cal estar inscrit a «Rescatadors de talent», haver completat el perfil i haver escrit una carta de motivació.

Els usuaris hauran de respondre diferents preguntes que els ajudaran a definir el seu perfil competencial, les seves destreses, experiència, formació i interessos en diferents àmbits com el lideratge i decisió; la cooperació i el respecte; la comunicació i relació i l'anàlisi i l'ús del coneixement. Aquesta eina gratuïta ha estat desenvolupada per l'Institut d'enginyeria del coneixement. 

T’agrada fer presentacions en públic?; I desenvolupar informes escrits sobre aspectes del treball? T’agrada prendre decisions a la feina?. Aquestes són algunes de les preguntes que planteja el test i que s’han de respondre en un temps màxim de trenta minuts sense poder realitzar cap pausa. Un cop realitzat el qüestionari, el programa ofereix un informe immediat de resultats i un de recomanacions de millora on es fan suggerències als usuaris. Aquest test competencial ofereix un valor afegit al currículum dels participants.

El test competencial que ofereix el programa «Rescatadors de talent» usa l’eina eValue que es caracteritza per analitzar les competències transversals dels usuaris. En els últims cinc anys, més de 200.000 persones han realitzat aquest qüestionari que els hi ha permès conèixer les seves competències en diferents àmbits com el liderage, l’execució, l’adaptació o el creixement i rendiment personal.

Llegir més