Noticia

«És imprescindible entrenar la intel·ligència emocional»

22 de juny de 2018

Eva Ortega, responsable de l’Àrea de Selecció i Employer Branding de Lidl, impartirà el taller «Comunicació i influència» dels Premis FPdGi 2018.

El 29 de juny, els Premis FPdGi 2018 celebraran la jornada dedicada a «Rescatadors de talent», el programa de la Fundació que promou l’ocupabilitat dels joves. Una de les activitats programades és el taller «Comunicació i influència», que impartirà la responsable de l’Àrea de Selecció i Employer Branding de Lidl, Eva Ortega.

Ortega descobrirà el potencial de la comunicació com a vehicle clau per vendre idees i augmentar el lideratge. Durant el taller, la responsable de l’Àrea de Selecció de Lidl explicarà els diferents estils de comunicació i influència que existeixen actualment, incidint sobretot en un aspecte molt important: «Cal entendre que l’interlocutor pot tenir una estructura de pensament diferent de la pròpia i també que, quan ens adaptem a això, la comunicació pot ser més reeixida i ajudar-nos a assolir objectius comuns», destaca la ponent.

A través de les explicacions i la interacció amb els assistents, Ortega mostrarà que fomentar les habilitats interpersonals és «una competència clau per a l’èxit professional». Uns coneixements que els assistents podran aplicar tant en l’àmbit personal com en el professional, «ja que entrenar la intel·ligència emocional és imprescindible perquè l’èxit professional també flueixi».

Ortega és la responsable de l’Àrea de Selecció i Employer Branding de Lidl, una de les empreses que participen en el programa «Rescatadors de talent». «Per a Lidl és una gran satisfacció implicar-se activament en els Premis FPdGi, perquè són una iniciativa excel·lent que reconeix els professionals del futur, fomentant així l’aposta per l’ocupabilitat juvenil».

El taller «Comunicació i influència» es farà de manera simultània a altres tres tallers: «Play with the future NOW», «Descobreix el teu potencial amb el mètode Insights Discovery» i «La cerca de candidats ha canviat. Estàs preparat per al social recruiting?». Durant la inscripció, els assistents van triar entre les quatre opcions en funció de les seves preferències. Paral·lelament, a la mateixa hora, els mentors participaran en el programa «La intel·ligència emocional en la mentoria», impartit per la directora de l’Escola de Mentoria, María Luisa de Miguel.

 

«Rescatadors de talent» és un programa de la FPdGi dirigit a joves d’entre vint i trenta anys amb formació universitària o de cicle superior d’FP i amb ganes de treballar en l’ocupació per a la qual s’han preparat. Una iniciativa que és possible gràcies al compromís de les grans companyies del Patronat de la Fundació i que permet als joves augmentar la seva ocupabilitat mitjançant diferents eines, com la mentoria, la formació en línia, els centres de desenvolupament o la borsa de treball.

Llegir més