Noticia

Descobreix les noves ofertes d'ocupació que t'ofereix Lidl. No deixis escapar aquesta oportunitat!

19 de setembre de 2018

Vols convertir-te en cap de vendes d'aquesta multinacional? Consulta els requisits en el teu perfil d'usuari

Lidl, una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent», acaba de publicar a la plataforma cinc ofertes de feina de cap de vendes. Els llocs de treball que ofereix són a les Illes Balears, Múrcia, València, Àlaba i la Corunya. No deixis escapar aquesta oportunitat per trobar el teu veritable lloc al mercat. Pots consultar aquestes ofertes d'ocupació des del teu perfil d'usuari a l'apartat "Borsa de treball". 

Per optar a aquestes ofertes, has de tenir un titulació universitària finalitzada (ADE, Economia, BA; BSC, Comerç Internacional, Enginyeria o similars) i anglès alt i / o alemany. Consulta la resta de requisits des del teu perfil. I recorda que és molt important estar actiu a «Rescatadors de talent» per trobar la feina per a la qual t'has preparat com més aviat millor. Et recomanem tenir actualitzat el teu perfil per fer-te visible als reclutadors de personal, participar en els centres de desenvolupament que t'oferim, sol·licitar un mentor o realitzar els nostres cursos online.

Fotografia: A més d'oferir ofertes de feina, Lidl organitza diferents centres de desenvolupament i participa a la jornada anual de «Rescatadors de talent» per ajudar als joves inscrits a millorar la seva ocupabilitat. 

 

 

Llegir més