Noticia

El Banc Sabadell busca professionals que defineixin el futur de les finances

27 de setembre de 2018

El Data & Analytics Programme selecciona joves graduats en matemàtiques, física, estadística, enginyeries, ADE i Economia pel seu projecte de formació

Vols treballar en projectes reals, en àrees especialitzades en el tractament i anàlisi de dades? No et perdis el Data & Analytics Programme del Banc Sabadell que busca joves graduats en matemàtiques, física, estadística, enginyeries, ADE i Economia amb un nivell alt d'anglès (Advanced, Proficiency o bilingüe). Si ets un dels joves seleccionats, participaràs en aquest programa de formació de dos anys que es desenvoluparà a les seus corporatives de Sant Cugat i Sabadell. MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS AQUÍ. Aquesta iniciativa t'ofereix un contracte indefinit, remuneració competitiva i progressió salarial a mesura que avança el programa.

La creixent digitalització dels negocis ha impulsat a les empreses a invertir en tecnologia, sent el financer un dels sectors més interessats en tecnologies de la informació. Un dels reptes de Banc Sabadell és incorporar professionals amb coneixement avançat per explorar i interpretar la informació continguda en les dades, extraient el màxim valor per tal de personalitzar els seus productes i serveis i prendre decisions estratègiques de negoci.

El programa suposa un important repte intel·lectual en què guanyaràs experiència a través d'un aprenentatge continu i eminentment pràctic, treballant en múltiples projectes transversals que et permetran conèixer el negoci bancari en profunditat. Tindràs accés a una gran quantitat i diversitat de dades. Comptaràs amb un pla de formació i desenvolupament individualitzat:

o Durant les primeres setmanes, formaràs part d'un Bootcamp al costat dels teus companys per familiaritzar-te amb Banc Sabadell i el seu ecosistema de dades.

o Comptaràs amb el suport de professionals de referència en la seva àrea d'expertesa i tindràs un mentor.

o Assistiràs a sessions de formació especialitzada.

o La teva avaluació serà contínua per garantir el teu progrés i que adquireixes les diferents habilitats i competències necessàries per superar amb èxit el programa.

o Ampliaràs la xarxa de contactes a través de la col·laboració i espais de networking.

 

Llegir més