Noticia

Lidl t'ajuda a desenvolupar la teva marca personal i et convida a visitar un centre logístic

21 de setembre de 2018

Obertes les inscripcions per assistir al Centre de Desenvolupament que organitzarà aquesta companyia el dia 15 d'octubre a Madrid

Potenciar la marca personal, conèixer l'estructura d'una multinacional i visitar un centre logístic. Aquests seran alguns dels objectius del Centre de desenvolupament que Lidl oferirà el 15 d'octubre a Madrid en el marc de «Rescatadors de talent». Si ja estàs inscrit al programa, pots sol·licitar la teva assistència a aquesta formació exclusiva a través del teu perfil d'usuari. Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa dels inscrits i que només podràs accedir als centres de desenvolupament que se celebrin fora de la teva comunitat autònoma (t'oferim una ajuda a la mobilitat perquè puguis desplaçar-te al lloc de la formació). 

Si ets un dels joves escollits per participar en aquesta formació de vuit hores, tindràs l'oportunitat de submergir-te en l'estructura i model de negoci d'una empresa multinacional del sector del Retail. El departament de selecció i employer branding de Lidl t'ajudarà a descobrir eines pràctiques per conèixer els teus punts forts i àrees de millora per poder construir una marca personal sòlida.

Lidl és una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent» per ajudar els joves del programa a millorar la seva ocupabilitat.

 

Llegir més