Noticia

Millora la teva ocupabilitat des de qualsevol lloc amb les nostres formacions en línia

28 d'agost de 2018

Comunicació eficaç, gestió d'equips, lideratge, tècniques de negociació ... escull la proposta formativa que millor s'adapti a les teves necessitats. Recorda que estar actiu en el programa és clau per trobar una feina el més aviat possible

T'agradaria millorar la teva ocupabilitat des de qualsevol lloc? Ara és possible amb les nostres formacions online. Si ja estàs inscrit a la plataforma, trobaràs 30 propostes formatives en el teu apartat de "recursos". Escull els cursos que millor s'adaptin a les teves necessitats i recorda que estar actiu en el programa és una de les claus per trobar una feina el més aviat possible. Per això és molt important que completis el test de competències, participis en centres de desenvolupament, facis formacions en línia o demanis un mentor per accedir a una feina el més aviat possible.

Naturgy és una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent» i que t'ofereix cursos online. Una d'aquestes formacions t'ajudarà a comunicar d'una forma més eficaç. En aquest curs descobriràs les principals habilitats vinculades al desenvolupament de la comunicació eficaç, la definició de les característiques de l'interlocutor, l'adaptació i expressió del missatge, i el feedback en la comunicació.

Un altre dels itineraris formatius t'ajudarà a establir prioritats. Aprendràs a gestionar el temps establint prioritats entre les tasques que has de realitzar detectant ràpidament els assumptes crucials, identificant els recursos que facilitaran la seva consecució i els que la dificultaran, ocupant el temps propi i el dels col·laboradors amb adequació a la importància de les tasques

Et convidem a visitar els recursos disponibles que t'ofereix «Rescatadors de talent» que vol convertir-se en el teu millor aliat per trobar la millor ocupació. Si encara no estàs inscrit al programa, consulta condicions aquí.

 

 

 

Llegir més